Reactie Milinkovic kent geen PO 1-stress: "Zonder druk naar Standard"

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Milinkovic kent geen PO 1-stress: "Zonder druk naar Standard"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij scoorde een hele mooie goal tegen Zulte Waregem, maar was ook ongelukkig bij de eerste tegentreffer. Sergej Milinkovic wil absoluut met Genk de toppers in play-off 1 spelen en voelt dat het dichtbij is.

Robby Morren in Genk

"We boekten een hele belangrijke overwinning. Charleroi verloor en dus hebben we ons lot weer in eigen handen", aldus de jonge middenvelder die de score opende met een beauty. "Het was misschien wel mijn mooiste goal in mijn nog jonge carrière en zelfs met mijn linker", lacht hij.

Vorige week bleef hij tijdens de rust in de kleedkamer, tegen Zulte Waregem was hij opnieuw heel sterk. "Ik weet niet wat er tegen Lierse met mij aan de hand was. Ik voelde me niet goed, heel vermoeid en ik vroeg om vervangen te worden."

Assistent-coach Pierre Denier noemde Milinkovic deze week een speler die heel belangrijk zal worden voor Genk in de toekomst. "Is dat zo? Dat wist ik niet, maar het is natuurlijk wel heel leuk als een coach dat zegt."

Standard

Genk heeft met een punt in Standard volgende week genoeg om play-off 1 te bereiken. "We gaan niet voor een punt spelen, maar voluit voor de overwinning", klinkt Milinkovic vastberaden.

"Ik heb al gehoord dat de wedstrijden tegen Standard fel beladen zijn en dat het hard leeft bij de supporters, maar ik voel dat we play-off 1 kunnen halen." Of we last zullen hebben van druk? "Nee, we zullen zonder druk naar Luik reizen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties