Arsène Wenger antwoordt op voorstel van PSG: "Neen!"

Nick Goetstouwers
| 2 reacties
Arsène Wenger antwoordt op voorstel van PSG: "Neen!"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Blijft Laurent Blanc ook volgend seizoen nog coach van Paris Saint-Germain? De Fransman heeft zijn positie alvast versterkt door zich te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Toch lijkt het niet geheel zeker dat PSG ook volgend seizoen verder wil met Le Président.

PSG zou Arsène Wenger namelijk een voorstel gedaan hebben om het roer van Laurent Blanc aan het einde van het seizoen over te nemen.

Ondanks het feit dat PSG zich woensdag wist te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League, staat de positie van Blanc ter discussie.

In de Ligue 1 presteert PSG namelijk minder goed. De Parijzenaars staan daar op een tweede plek, op één punt van leider Lyon. 56 punten uit 28 wedstrijden is te weinig, vinden ze bij PSG.

De kwalificatie tegen Chelsea zal de coach ongetwijfeld wat respijt opleverd hebben.Toch meldt de Franse krant L’Equipe vandaag dat het bestuur van PSG op zoek zou zijn naar potentiële vervangers.

De Franse coach Arsène Wenger werd daarbij benaderd zijn door de club uit de Franse hoofdstad. Hij legde het aanbod echter meteen naast zich neer.

Naast Wenger, zou PSG ook bij Diego Simeone gepolst hebben of hij interesse heeft in een overstap naar de Franse hoofdstad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties