Reactie Club pakt verdomd tegendoelpunt: "We waren blijkbaar niet wakker"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Club pakt verdomd tegendoelpunt: "We waren blijkbaar niet wakker"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge slaagde er gisteren niet om de nul te houden. En laat zo'n doelpunt buitenhuis vermijden nu net van levensgroot belang zijn. "We waren blijkbaar niet wakker in de eerste minuut na de rust", bekent Brandon Mechele.

Cédric De Volder in Brugge

De stadionomroeper was de komst van Felipe Gedoz (ingevallen aan de rust, nvdr.) nog aan het aankondigen toen Gökhan Töre als een volleerd slangenmens door de blauw-zwarte defensie kon glippen. 

"We waren blijkbaar niet wakker in de eerste minuut na de rust", sloeg Brandon Mechele mea culpa. "Nochtans waren we op voorhand gewaarschuwd voor zijn uitstekende linker. Die concentratie moet hoog blijven, hé."

We waren nochtans op voorhand gewaarschuwd voor de uitstekende linker van Töre

Maar Club sloeg keihard terug. De kopjes gingen geen seconde naar beneden. "We kunnen enkel maar zeggen dat het jammer is dat we een tegendoelpunt hebben gepakt. Maar die 2-1 is ook een goed resultaat."

"Ik vond ons over de hele wedstrijd een pak beter dan Besiktas", besluit de verdediger. "We moeten in Istanboel gewoon op dezelfde manier spelen. En dan volgt dat doelpuntje daar ook wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties