Club houdt rekening met paars-wit: "We zijn ondertussen 'een' favoriet voor de titel"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Club houdt rekening met paars-wit: "We zijn ondertussen 'een' favoriet voor de titel"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge staat morgen voor een laatste opdracht in de reguliere competitie bij KVC Westerlo. Voor de West- Vlamingen is het simpel: winnen en blauw-zwart mag de play-offs voor het eerst als leider beginnen. Maar hoe liggen de verhoudingen met RSC Anderlecht nu eigenlijk?

We vergeten de finale van de Beker van België even. En we vergeten ook de Europa League even. Het merendeel van de voetballiefhebbers is er nog steeds van overtuigd dat Club Brugge en RSC Anderlecht om de titel gaan vechten.

Enig verschil: Club lijkt geen superfavoriet meer te zijn. "We zijn ondertussen 'een' favoriet geworden", beaamt Felipe Gedoz in Het Laatste Nieuws. "En dat heeft alles te maken met deze vreemde competitie. We vechten een jaar lang voor de punten en op het einde wordt alles door twee gedeeld."

We vechten een jaar lang voor de punten en op het einde wordt alles door twee gedeeld

"De voorbije weken liep het ook een beetje moeizamer voor ons", gaat de Braziliaan verder. "Maar de vermoeidheid speelt mee. We hadden amper tijd om te rusten. Altijd maar trainen, wedstrijden spelen en reizen. Dat kruipt in de benen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties