Barcelona laat punten liggen, ondanks pareltjes van Messi en Neymar

Lander Marin
| 1 reacties

Barcelona is op het veld van Sevilla twee punten kwijtgespeeld. Het zag er nochtans lang goed uit, maar in de laatste vijf minuten sloeg het noodlot toe.

We waren nog geen kwartier bezig en Neymar bediende Lionel Messi. De Argentijn deed het zoals we al zo vaak zagen: met links de bal erin krullen, buiten het bereik van de keeper én met sprekend gemak.

Vijftien minuten later scoorde Neymar zelf, dat was al even geleden in La Liga. Hij draaide een vrije trap heerlijk in de kruising. Onhoudbaar voor Rico en het stond 0-2 voor de Catalanen.

Sevilla bijt terug

In de 38ste minuut wist Banega even niet wat doen, dan maar schieten dacht hij. Hij knalde de bal vanop grote afstand hard en laag binnen. 1-2 en de hoop was weer terug voor Sevilla.

Vijf minuten voor affluiten ging Vidal op doel af maar week hij iets te ver naar rechts, hij gaf een voorzet, en hoe: perfect voor de voeten van Gameiro die niet anders kon dan scoren.

Zo eindigde de wedstrijd op een 2-2 gelijkspel en heeft Barça nog maar 2 punten voorsprong op Real Madrid.