Arsenal-coach Wenger na 24/24: "Niet te voorspellen in de Premier League"

bart ver elst
| 0 reacties
Arsenal-coach Wenger na 24/24: "Niet te voorspellen in de Premier League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal is met acht gewonnen wedstrijden op rij aan een knappe reeks bezig in de Premier League. Het laatste verlies dateert al van de verloren derby tegen Tottenham in februari. De winstreeks van Arsenal stemt coach Arsène Wenger tevreden.

Aaron Ramsey zorgde met zijn doelpunt zaterdag voor een 8e overwinning op rij voor The Gunners, na 0-1 winst op het veld van Burnley. “Je hoopt telkens het beste uit de ploeg te halen, maar geen enkele trainer kan dit voorspellen. Dat is ontzettend moeilijk in de Premier League”, aldus Wenger.

“Sommige mensen vergaten dat we enkele belangrijke spelers misten dit seizoen. 6 à 7 spelers waren een periode helemaal out en dat maakt het grote verschil. Sleutelspelers als Giroud, Koscielny en Özil waren ieder in totaal 4 maanden geblesseerd.”

Momenteel veel kwaliteit op de bank

Wenger ziet zeker enkele positieve dingen: “Coquelin is mede verantwoordelijk voor de balans in het team die er momenteel is. Ik heb veel kwaliteit op de bank en dan waren Arteta, Wilshere en Oxlade-Chamberlain zelfs niet geselecteerd zaterdag!”

“We hebben een grote kern met veel kwaliteit. Laat ons eerst bekijken hoe we dit seizoen afmaken en dan pas kijken naar het volgende seizoen”, besluit de Fransman op de officiële website van Arsenal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties