Engels wacht vol ongeduld op nieuw seizoen: "De tegenslagen mogen stoppen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Engels wacht vol ongeduld op nieuw seizoen: "De tegenslagen mogen stoppen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bjorn Engels werkte dit seizoen amper twaalf officiële wedstrijden af voor Club Brugge. De 20-jarige verdediger viel niet naast de ploeg, maar sukkelde van blessure in blessure. Maar er schijnt eindelijk licht aan het einde van de revalidatietunnel.

De pech begon een paar maanden geleden voor Bjorn Engels. Op training probeerde hij een schot van Timmy Simons af te blokken, maar de verdediger bleef met de voet in de grond steken. Gevolg: scheur in de enkelband én meniscus.

"Maar uiteindelijk revalideerde ik vlot van die blessure", vertelt Engels op de webstek van blauw-zwart. "De ontnuchtering was dan ook zeer groot toen er opeens botoedeem (vocht in de botten, nvdr.) werd vastgesteld. En dat kan enkel helen door veel te rusten."

Op die manier miste de 20-jarige verdediger niet alleen het kampioenschap, maar ook de bekerwinst én de schitterende Europese campagne. "Ik had nochtans het gevoel dat het mijn jaar zou worden. Ook door de publieke opinie werd ik vooruit geschoven als één van de sterkhouders, hé."

Ik had nochtans het gevoel dat het mijn jaar zou worden

"Ik wil op de eerste dag van de voorbereiding op het nieuwe seizoen opnieuw voluit gaan", besluit Engels. "Ondertussen ben ik al drie weken aan het revalideren en alles loopt goed. Laten we hout vasthouden dat de planning niet opnieuw in de war wordt gestuurd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties