"Arsenal moet kwaliteit halen om de uitdaging met Chelsea aan te gaan"

bart ver elst
| 6 reacties
"Arsenal moet kwaliteit halen om de uitdaging met Chelsea aan te gaan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal won gisterenavond bij Hull City voor de negende keer in tien competitiewedstrijden. Het team van Wenger zit in bloedvorm, maar moet volgens ex-speler Ray Parlour een kwaliteitsinjectie doen om volgend seizoen mee te doen voor de titel.

"Ze hebben de FA Cup-finale nog en ze lijken tweede te worden in de Premier League. Dat zou een goed seizoen zijn. Dan moet er bekeken worden hoe ze Chelsea kunnen aanpakken en tot op 3 of 4 speeldagen van het einde voor de titel kunnen meestrijden", aldus de voormalige middenvelder.

"Arsenal zal kwaliteit moeten halen om de uitdaging met Chelsea aan te gaan en ervoor moeten zorgen dat ze hun sleutelspelers kunnen behouden. Eerst en vooral is er een centrale verdediger nodig, eentje zoals Chelsea heeft met John Terry", zegt Parlour.

"De situatie van de keepers zal bekeken moeten worden, met Sczcesny die weg lijkt te gaan en Ospina die er is. Toch heb je nog een keeper van weredklasse zoals Cech nodig. En ook op het middenveld moet er een versterking komen. Scheiderlin lijkt mij een ideale speler moest ik Wenger zijn", besluit Parlour.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties