Nu sluit ook De Bruyne zelf een transfer niet uit: "Ik kan bij eender welke club spelen"

Nu sluit ook De Bruyne zelf een transfer niet uit: "Ik kan bij eender welke club spelen"
Foto: © photonews

Kevin De Bruyne is dezer dagen grof wild op de transfermarkt. De Rode Duivel blinkt wekelijks uit bij VfL Wolfsburg. Normaal gezien ligt zijn toekomst bij de groenhemden, maar hij zet zelf de deur op een kier.

Vooral Paris Saint-Germain en Manchester City werden de voorbije weken nadrukkelijk aan Kevin De Bruyne gelinkt. Volgens de gespecialiseerde media zat de entourage van de Rode Duivel zelfs al rond de tafel met de grootmachten. 

"Maar normaal gezien speel ik volgend seizoen nog voor Wolfsburg", vertelt de Oost-Vlaming in Kicker. "Al kan het snel gaan in het voetbal, hé. Waarom ik dat zeg? Ik hou niet van spelers die van de daken schreeuwen dat ze blijven, maar dan bij de eerste aanbieding weg zijn."

Ik hou niet van spelers die van de daken schreeuwen dat ze blijven, maar dan bij de eerste aanbieding weg zijn

Een terugkeer naar de Premier League behoort dus tot de mogelijkheden voor KDB. Al kon hij zich twee seizoenen geleden bij Chelsea niet doorzetten. "Ik was destijds een pak jonger. Nu kan ik voor eender welke club spelen. Maar dan moet er een aanbieding komen die goed genoeg is voor mezelf en voor Wolfsburg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties