Lombaerts moet keuze maken: "Vast meubilair worden bij Zenit of een Europese topcompetitie"

bart ver elst
| 1 reacties
Lombaerts moet keuze maken: "Vast meubilair worden bij Zenit of een Europese topcompetitie"
Foto: © photonews

Voor Nicolas Lombaerts ligt de titel bij Zenit binnen handbereik. De Rode Duivel speelt momenteel zijn achtste seizoen bij Zenit en dat had ex-Anderlecht speler Nenad Jestrovic niet verwacht. "Hij weet perfect wat hij kan", aldus de Serviër.

Lombaerts en Witsel wonnen gisteren overtuigend van FK Rostov met 3-0. Enige minpuntje: Lombaerts botste in het begin van de wedstrijd met zijn eigen doelman en moest na een klein kwartiertje vervangen worden omdat hij nog steeds duizelig was.

In Fan! geeft oud-Anderlecht aanvaller Nenad Jestrovic zijn mening over de ex-Gent speler. "In zijn periode bij AA Gent speelde ik nog tegen hem. Hij kon zeker wel iets, maar dat hij al zijn 8e seizoen bij een topper als Zenit zou spelen.. Nee, dat had ik niet verwacht", zegt Jestrogol.

Mochten alle Rode Duivels die mentaliteit hebben, dan waren ze verder geraakt op het WK

"Een omhaal of een dribbel zal hij niet doen, maar hij weet perfect wat hij wél en wat hij niet kan. Een zeer verstandige jongen dus. Mochten alle Rode Duivels zijn mentaliteit hebben, dan waren ze nog verder geraakt op het WK."

"Maar na dit seizoen zal hij een keuze moeten maken. Ofwel wordt hij vast meubilair bij Zenit, ofwel moet hij het eens proberen in een Europese topcompetitie. Ik wil hem wel eens graag bezig zien in de Bundesliga", besluit Jestrovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties