Officieel: Club Brugge heeft goaltjesdief beet!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 107 reacties
Officieel: Club Brugge heeft goaltjesdief beet!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge heeft zijn beoogde aanvallende versterking beet. Abdoulay Diaby zette donderdagnamiddag zijn krabbel onder een contract van vier seizoenen en moet coach Michel Preud'homme meer mogelijkheden geven in de aanval.

Het hing al enkele dagen in de lucht, maar nu is het dus ook officieel. Club Brugge neemt de 24-jarige Malinees over van Lille OSC, waar hij nauwelijks aan spelen toekwam. Diaby tekent een contract van vier seizoenen en blauw-zwart zou 1,5 miljoen euro overmaken op de bankrekening van de Noord-Fransen.

Diaby maakte voor Nieuwjaar furore in de Jupiler Pro League, toen hij op uitleenbasis uitkwam voor Moeskroen-Péruwelz. De snelle aanvaller lukte toen 12 doelpunten in 21 wedstrijden.

"Volgend jaar nog beter doen met Club!"

De aanvaller zelf is alvast tevreden met de overstap. “Ik was graag in januari al naar Club gekomen, maar toen lukte het niet. Ik ben blij dat de puzzelstukken nu alsnog in elkaar vielen.”

“Ik wacht vol ongeduld om het nieuwe seizoen te kunnen starten bij deze prachtige club. Dit seizoen beleefde het team een fantastisch seizoen en ik wil er alles aan doen om volgend jaar nog beter te doen. Afspraak met de supporters op mijn eerste training!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties