Van Wijk moet Deinse droom in vervulling laten gaan

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Van Wijk moet Deinse droom in vervulling laten gaan
Foto: © Photonews

Volg SK Deinze nu via WhatsApp!

Dennis van Wijk is de nieuwe trainer van KMSK Deinze. De Nederlander volgt Jan Ceulemans op in het Burgemeester Van de Wielestadion. En de ambitie is niet min: de oranjehemden ambiëren namelijk eerste klasse.

Door Cédric De Volder

Het nieuws hing al een poosje in de lucht, maar nu is ook de bevestiging er gekomen. Dennis van Wijk is de nieuwe coach van KMSK Deinze. De Nederlander volgt op die manier Jan Ceulemans op. Sterke Jan stuwde de Oost-Vlamingen nochtans naar tweede klasse. 

De voorbije weken werden ook de namen van Thierry Pister, Ivan Leko en Trond Sollied genoemd in de Deinse Brielmeersen. Laatstgenoemde stond enkele maanden geleden al dicht bij een overstap naar oranje-zwart, maar uiteindelijk koos Deinze dus voor Dennis van Wijk.

Op die manier toont de kersverse tweedeklasser meteen haar ambitie. Van Wijk is namelijk dé specialist als het gaat om promoveren richting eerste klasse. KMSK Deinze heeft namelijk niet alleen de ambitie om tot het profvoetbal te behoren na de competitiehervorming, maar de club wil op termijn ook naar het hoogste Belgische voetbalniveau.

En ook stadionplannen op tafel

En dat wordt niet alleen via de sportieve weg getoond. Momenteel ligt er ook een plan voor de uitbreiding van het Burgemeester Van de Wielestadion op stapel. Het Deinse clubbestuur - met voorzitter Denijs Van De Weghe op kop - hoopt het huidige stadion namelijk uit te bouwen naar het voorbeeld van Stayen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties