Rode Duivels zijn collector's item: iedereen wil er eentje in de kast zetten

Rode Duivels zijn collector's item: iedereen wil er eentje in de kast zetten
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels zijn hip. De tweede plek op de wereldranglijst, gecombineerd met hoe ze bij hun clubs spelen, maken alle teams gek. En dus gaat de zomermercato zich afspelen in en rond de hoofden van diverse Duivels.

Thibaut Courtois, Eden Hazard, Radja Nainggolan (als er witte rook gevonden wordt), Jan Vertonghen en Marouane Fellaini. Ziedaar alle Rode Duivels die volgend jaar vermoedelijk bij het team spelen waar ze nu spelen.

Over alle andere Duivels zal een hartig woordje gepraat worden. De hele voetbalwereld jaagt op KDB, die wacht op het antwoord van Wolfsburg.

Iedereen Duivel

Voor Toby Alderweireld zou Southampton de clubrecords willen breken en maar liefst 25 miljoen euro willen uitgeven, diverse topploegen neigen naar de 40 miljoen euro voor Christian Benteke.

Dat Romelu Lukaku gegeerd wild is bij de (Engelse) topploegen, hoeft ook geen betoog. En wat te zeggen van Axel Witsel? Het hof gemaakt door zowat alle kwartfinalisten op het kampioenenbal.

Oogsten in Frankrijk

Het moge meer dan ooit duidelijk zijn: onze Belgen staan in de spotlights. De managers van onze Duivels kunnen deze zomer wel eens erg rijk worden.

Hopelijk zegeviert het verstand en komt iedereen bij een ploeg terecht waar hij speelt en bepalend kan zijn, met oog op het EK 2016 in Frankrijk. Dan is het van moeten namelijk. (AVL)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties