Cools geeft visitekaartje af bij Club: "Uitgelezen kans als Meunier zou vertrekken"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Cools geeft visitekaartje af bij Club: "Uitgelezen kans als Meunier zou vertrekken"
Foto: © Photonews

Dion Cools gaf gisteren zijn visitekaartje af bij Club Brugge. De 19-jarige flankverdediger tekende op het veld van KFC Heist voor een doelpunt en een assist. "Ik ben zeer tevreden met deze eerste wedstrijd."

Cédric De Volder in Heist

"De kop is eraf", valt Dion Cools met de deur in huis na de 0-10-overwinning van Club Brugge bij tweedeprovincialer KFC Heist. "Ik ben zeer tevreden met deze eerste wedstrijd. Ik heb me kunnen laten zien aan het publiek. Voor de fans ben ik een onbekende speler, hé."

Cools kreeg de eerste helft van Michel Preud'homme en bedankte met een doelpunt en een assist. "Mijn detente is één van mijn sterke punten. Het was een goede zet van de coach om me naar voren te sturen bij corners. Vorig jaar was dat niet het geval en scoorde ik ook niet."

Meteen voor de leeuwen?

Club Brugge pikte de Leuvenaar met Maleisische roots op als doublure van Thomas Meunier. Leuk detail: de Luxemburger lijkt op weg naar de Bundesliga. "Ik verwacht vooral om dit seizoen veel te leren. Maar het zou natuurlijk een uitgelezen kans zijn als Thomas zou vertrekken. Dan wil ik me een waardige opvolger tonen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties