Update: Anderlecht kreeg verlossende telefoontje

Update: Anderlecht kreeg verlossende telefoontje
Foto: © photonews

Anderlecht heeft gisterenavond laat nog een definitief akkoord bereikt met Imoh Ezekiel. Vandaag zal de club de transfer normaal gezien officieel aankondigen.

Door Johan Walckiers

Update 9u38: Anderlecht heeft zonet het verlossende telefoontje gehad vanuit Qatar: Ezekiel is nu ook officieel van paars-wit. Alle details zijn geregeld en Al-Arabi heeft de speler toestemming gegeven zijn medische testen te gaan afleggen.

2u30: Herman Van Holsbeeck keerde gisterenavond terug uit vakantie in Marbella en had onmiddellijk werk op het schap liggen. Mogi Bayat ging samen met Imoh Ezekiel op bezoek bij de manager van paars-wit en de laatste details werden geregeld.

Dure aankoopoptie

De 21-jarige aanvaller tekende een contract voor één jaar op huurbasis en dat zou Anderlecht rond het miljoen euro kosten. Peanuts in vergelijking met de optie op aankoop die in het contract werd opgenomen. Die zou immers meer dan 8 miljoen euro bedragen.

Al-Arabi kocht Ezekiel meer dan een jaar geleden voor vijf miljoen euro over van Standard en wil bij een doorverkoop winst maken. Ezekiel zelf had aangegeven absoluut naar Anderlecht te willen. Daar kan hij zich nu nog een jaar in de kijker spelen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties