Gent-fans dagen uit, Michel Preud'homme reageert gefrustreerd

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 218 reacties
Gent-fans dagen uit, Michel Preud'homme reageert gefrustreerd
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent heeft vanavond ten koste van Club Brugge de Supercup gewonnen. Het thuislegioen ging Michel Preud'homme even jennen. En daar kon de Luikenaar allerminst mee lachen.

Cédric De Volder in Gent

Na het winnende doelpunt van Laurent Depoitre gingen de fans van KAA Gent aan het zingen. "Allez, Michel! Allez, Michel!", ging het richting hun voormalige succestrainer. En dat vond de Luikenaar helemaal niet grappig.

Preud'homme antwoordde aanvankelijk met een applausje, maar vervolgens haalden de frustraties de bovenhand. Met enkele handbewegingen maakte de coach van blauw-zwart duidelijk dat hij de fans van de Buffalo's toch maar 'klein' vindt.

MPH haalt medaille zelfs niet op

"De fans reageren hoe ze willen reageren", luidde de korte reactie van Preud'homme. De coach haalde na afloop zelfs zijn medaille niet op. "Ik wist van niets. Niemand heeft me gezegd dat ik nog werd verwacht."

Ook vorig seizoen nam het Gentse publiek Preud'homme al eens op de korrel. "Jullie lachen met de coach die jullie een prijs heeft bezorgd", was destijds het gevatte antwoord van de zoon van MPH.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties