Louwagie toont ambitie: "Wij willen de Supercup graag winnen"

Geoffrey Rockele
| 12 reacties
Louwagie toont ambitie: "Wij willen de Supercup graag winnen"
Foto: © photonews

Vanavond staat met de Supercup de officiële opening van het nieuwe seizoen op het programma. Landskampioen AA Gent neemt het op tegen bekerwinnaar Club Brugge. Eigenlijk staat er niets op het spel, maar in deze Slag van Vlaanderen is eergevoel erg belangrijk.

Dat geeft ook AA Gent-manager Michel Louwagie aan. Hij vindt dat zijn ploeg er vanavond volledig voor moet gaan. “Wij hebben de Supercup nog nooit gewonnen en zouden dat dan ook graag doen”, vertelt hij aan VTM Nieuws.

Over de staat van het veld was de voorbije weken heel wat te doen, maar AA Gent heeft een oplossing klaar. “We hebben iemand aangesteld die de coördinatie tussen alle partijen moet verbeteren. Maar het is logisch dat we voor 31 juli een betere grasmat willen.”

AA Gent debuteert ook in de Champions League, een serieuze test. “Als we in een zware groep vallen, maken we geen schijn van kans. Maar tegen mindere tegenstanders liggen er mogelijkheden. We hebben al vier transfers gedaan, maar extra versterking is nog mogelijk”, besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties