Supporters oneens: "Gent in het voordeel, maar Club wint" vs. "Paar problemen, maar Gent wint"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Supporters oneens: "Gent in het voordeel, maar Club wint" vs. "Paar problemen, maar Gent wint"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond nemen KAA Gent en Club Brugge het tegen elkaar op met als inzet de Suprcup. Beide partijen lijken niet vol voor de trofee te gaan, maar bij de supporters leeft deze wedstrijd net iets meer. Wij lieten fans uit beide kampen aan het woord. Het vertrouwen is groot, zowel bij Gent als Club.

Door Timothy Collard

“Het vertrouwen is groot. Wij gaan ervan uit dat we deze wedstrijd kunnen winnen. We hebben enkele gerichte transfers gedaan en bovendien is er niemand van de basisspelers vertrokken. We kunnen dus verder bouwen op hetgeen er al aanwezig was”, klinkt het vol vertrouwen bij Brent Louwije van supportersclub Club 28 uit Ieper.

Toch is Louwije ook op zijn hoede. “Gent speelt thuis en dat is toch een voordeel. Plus… Het is de kampioen. Wat ze gerealiseerd hebben, is toch echt sterk. Al hadden wij op basis van de reguliere competitie wel de terechte kampioen geweest.”

"Neen, Gent gaat winnen!"

En wat denken ze bij de Buffalo’s? “Wij gaan winnen. Waarom? Omdat we over dezelfde ploeg van vorig jaar kunnen beschikken. Akkoord, er zijn achterin een paar problemen door blessures. Maar de aanvallers zullen op de afspraak zijn" aldus Geert De Tandt van Buffalovrienden Zottegem.

“Maar of Vanhaezebrouck vandaag in zijn kaarten gaat laten kijken, dat betwijfel ik. Het is duidelijk dat de competitie primeert. Hij wil daar niet falen na een uitzonderlijk seizoen.”

Wie wint de Supercup?

32%
68%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties