Reactie Vanhaezebrouck tevreden: "We zijn klaar voor de competitie"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Vanhaezebrouck tevreden: "We zijn klaar voor de competitie"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hein Vanhaezebrouck was een tevreden man na de zege in de Supercup tegen Club Brugge. Zijn team speelde goed en lijkt klaar voor het begin van de competitie.

Sander De Graeve in Gent

Hein schatte de Supercup meteen naar waarde. "Dit was de laatste voorbereidingsmatch met deze jongens, morgen (op Aalst, nvdr.) spelen zij die niet speelden vandaag. Maar het is duidelijk dat we met deze jongens naar de competitiematch op Westerlo gaan."

Nog enkele mankementen

Hij was tevreden na wat zijn spelers op de mat legden. "We hebben getoond dat we klaar waren, met hier en daar wel nog wat mankementen. We zitten defensief wel wat krap. Asare moest er dan nog af ook, hij zag plots niets meer na een tik op zijn hoofd."

"Offensief hebben we wel heel veel mogelijkheden, we hadden er nog heel wat op de bank zitten die we niet gebruikt hebben. Daar zit het heel goed." Gent kon de kern die kampioen werd grotendeels samenhouden.

Vroeger zag ik ze vertrekken aan honderd per uur

"Dat is altijd een voordeel." Hein maakte wel eens andere tijden mee. "Ik werkte vroeger bij een club waar ik ze zag vertrekken aan honderd per uur." Ook de concurrentie is nog quasi voltallig. "Standard is Ezekiel en Carcela kwijt, maar bij de rest is er amper iets weg."

Bij Gent mogen we nog wat verwachten. "We hebben al een paar versterkingen, maar die zijn er nog niet of zijn nog niet klaar. Er moeten er nog een paar bijkomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties