Reactie Vanaken reageert op kritiek: "Dit zegt niets voor de competitiestart"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Vanaken reageert op kritiek: "Dit zegt niets voor de competitiestart"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken maakte gisteren zijn officiële debuut in het shirt van Club Brugge. De middenvelder had echter weinig reden om te juichen. Al knoopt hij geen conclusies vast aan het slappe spel.

Cédric De Volder in Gent

KAA Gent voetbalde Club Brugge bij momenten helemaal zoek. Op de sociale media waren een pak blauw-zwarte fans dan ook misnoegd. De competitiestart - en voorronde van de Champions League - staan namelijk voor de deur.

"Maar deze nederlaag zegt helemaal niets voor de start van het seizoen", probeert Hans Vanaken de kalmte te bewaren. "Deze wedstrijd was dan misschien wel een waardemetertje, maar op STVV zal het volgende week een andere wedstrijd worden."

Deze wedstrijd was een waardemetertje, maar op STVV wordt het een andere partij

Timmy Simons liet al weten dat er niet mag worden verwacht dat Club nu al top is. En Vanaken sluit zich aan bij de woorden van zijn aanvoerder. "Natuurlijk hebben we allemaal nog een beetje tijd nodig. Al mag het natuurlijk ook niet te lang duren."

"We hadden gisteren misschien meer moeten doen met Tom De Sutter", besluit Vanaken. "Ruud Vormer en ik zijn jongens die graag van box tot box voetballen, maar we geraakten amper vooraan. En daar moeten we nu lessen uit trekken."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties