Rodgers: "Benteke zal helpen ons scoreprobleem op te lossen"

Rodgers: "Benteke zal helpen ons scoreprobleem op te lossen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool heeft deze zomer al zwaar ingezet op het halen van offensieve versterking. Naast Divock Origi werden ook Danny Ings, Roberto Firmino en... Christian Benteke gekocht. En daarmee wil Rodgers in alle competities een rol spelen.

Vorig seizoen werd er immers maar 52 keer gescoord en dat is veel te weinig. "Het was duidelijk dat we meer doelpunten moesten scoren, we scoorden te moeilijk. De conclusie na vorig seizoen was dathet offensief én defensief beter moest. Deze speler zal daaraan bijdragen", zei Rodgers al over Benteke in Liverpool Echo.

Ondertussen legt Benteke vandaag en morgen zijn medische testen af. "De mensen zien de kwaliteit van de spelers die we halen, en die van de spelers die we al hadden. Zo gauw die combinatie werkt kunnen we in elke competitie een sterk team opstellen."

"Er is geen enkele speler die naar deze club komt met de zekerheid dat hij elke wedstrijd speelt. We willen het goed doen in alle competities, maar de prioriteit is weer in de top vier eindigen in de Premier League en een trofee winnen.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties