Prachtig gebaar: Club-fans brengen zaterdag laatste eerbetoon aan 11-jarig supportertje

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 52 reacties
Prachtig gebaar: Club-fans brengen zaterdag laatste eerbetoon aan 11-jarig supportertje
Foto: © SC

Club Brugge ontvangt zaterdag KV Mechelen voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, maar in de elfde minuut zal voetbal eventjes bijzaak zijn. Het Jan Breydelstadion gaat dan namelijk een laatste eerbetoon brengen aan een elfjarig supportertje.

Nathan Schepens overleed een maandje geleden bij een treinongeval in Anzegem. De jonge fan trok maandelijks met zijn broer naar Olympia. En dat zijn de fans van blauw-zwart niet vergeten. 

In de elfde minuut zal er dan ook een minuut applaus weerklinken voor Nathan. Vervolgens zal er een indrukwekkende 'You'll Never Walk Alone' van de tribunes rollen. Dat staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Het idee komt van Milan, de broer van Nathan. De zestienjarige Milan richtte zich zelf tot de fans met de oproep. "We hebben ook een spandoek voor Nathan gemaakt."

Onze redactie wil het medeleven betuigen aan de familie, vrienden en kennissen van de veel te vroeg gestorven jongeman. We nodigen onze lezers dan ook uit om de familie te steunen in de reacties. You'll Never Walk Alone, Nathan!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties