Meteen verrassing in tweede: Cercle kan niet winnen, Eupen wel

Manuel Gonzalez
| 9 reacties

Fred Vanderbiest heeft zijn officiële debuut voor Cercle Brugge niet kunnen winnen. Met Dessel Sport kwam er een haalbare kaart op bezoek in het Jan Breydelstadion, maar het scorebord gaf na negentig minuten 1-1 aan.

KSV Roeselare en RFC Seraing trapten de Proximus League gisteren al op gang. De Luikenaren bedwongen Schiervelde en pakten de drie punten na een 0-2-overwinning.

En de West-Vlaamse tweedeklassers deden het niet goed. Ook Cercle Brugge leed meteen puntenverlies. Oude bekende Stein Huysegems tekende op slag van rust voor de opener. Cercle leek te verliezen, maar in de slotfase zorgde Arne Naudts nog voor de gelijkmaker.

Union SG 0 - 1 KAS Eupen

KAS Eupen, die andere outsider voor de titel, kon dan weer wel winnen. De Oostkantonners pakten de volle buit bij Union SG. Akram Afif zorgde aldaar voor het enige doelpunt van de partij.