Reactie De metamorfose van Gent in het Astridpark: "Het k贸n toch niet dat ik elk duel van Gillet verloor"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
De metamorfose van Gent in het Astridpark: "Het k贸n toch niet dat ik elk duel van Gillet verloor"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent haalde een punt op Anderlecht, maar in de eerste 20 minuten leek het op een afstraffing af te stevenen. Na de rust leek er een andere ploeg op het veld te staan, Depoitre kon de gelijkmaker binnenprikken.

Sander De Graeve in Gent

"Ik begon wat naïef", gaf Depoitre aan. "In de duels met Gillet ging ik steeds voor de bal, maar hij sprong niet en gaf me een subtiel duwtje. Ach het is misschien een beetje een gebrek aan ervaring, maar na enkele minuten dacht ik: 'Dit is toch niet mogelijk?' Daarna ben ik die duels anders aangegaan."

Misschien moet ik wat minder vriendelijk worden

"Misschien moet ik wat minder vriendelijk worden", sloot Depoitre af. De hele ploeg begon slap aan de partij, on-Gents bijna. "Het is ons één keer overkomen nu, de coach zal er wel voor zorgen dat het geen twee keer gebeurd", aldus Dejaegere. Vanhaezebrouck was scherp bij de rust.

Het was Hein zijn goed recht om scherp te zijn tijdens de rust

"Dat was ook zijn goed recht. We veranderden van systeem ten opzichte van vorige week, maar na de rust ging het wél in dezelfde tactiek. Hij had ons ook gewaarschuwd over de start van Anderlecht."

Ook bij het team onderling was er wrevel. "Dat is vooral omdat we wisten dat we gewoon veel beter kunnen." Na de rust ging het een pak beter. "In de tweede helft zagen we het Gent van vorig seizoen terug, voetballend vanuit onze eigen sterkte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties