Mourinho razend op medische staf: "Ze lieten me achter met acht spelers"

Mourinho razend op medische staf: "Ze lieten me achter met acht spelers"
Foto: © Photonews

Chelsea geraakte gisteren niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Swansea. Na de rode kaart voor Thibaut Courtois was er even ook een probleem na een tackle op Eden Hazard. Het medische team stormde het veld op, maar José Mourinho werd razend toen ze dat deden. Achteraf gaf hij uitleg.

Hazard bleef even liggen na een tackle en het medische team van de Londenaren vloog onmiddellijk het veld op. Mourinho raasde aan de zijkant, maar niet omdat Hazard gekwetst was, wel omdat zijn medische staf te vroeg reageerde.

"Ik was niet blij met mijn medische staf", knikte hij achteraf. "Je moet het spel begrijpen, zelfs als je een materiaalman, dokter of teammanager bent op de bank."

Je moet het spel begrijpen als je op de bank zit, zelfs al ben je de materiaalman

Toen Hazard verzorgd werd, moest hij immers even van het veld en zo stond Chelsea nog met negen op het veld. "Je weet dat je al een speler minder hebt en als je dan een speler gaat verzorgen moet je zeker zijn dat er een serieus probleem is. Ik wist zeker dat dat niet het geval was bij Eden."

"Hij kreeg een tik en was heel, heel moe. Maar mijn medische staf reageerde te impulsief en naïef en liet me met acht veldspelers achter. Bij een tegenaanval waren we ongerust, want we hadden twee spelers minder", aldus Mourinho.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties