Bakkali toont ambitie: "Geen stappen overslaan, maar EK 2016 is een droom"

Geoffrey Rockele
| 27 reacties
Bakkali toont ambitie: "Geen stappen overslaan, maar EK 2016 is een droom"
Foto: © Photonews

Zakaria Bakkali is bij Valencia aan een nieuw hoofdstuk in zijn carrière begonnen. Na een moeilijke periode bij PSV, hoopt hij zich in Spanje opnieuw in de kijker te kunnen spelen en wie weet weer in aanmerking te komen voor de Rode Duivels.

“Ik had voor Marokko kunnen kiezen, maar België heeft me alles gegeven”, vertelt Bakkali aan Sudpresse. “Het was geen eenvoudige beslissing, maar wel de juiste.”

“Ik ben ervan overtuigd dat Wilmots me geselecteerd heeft omwille van mijn kwaliteiten en niet omdat ik anders voor Marokko had kunnen kiezen. Het is absurd om het tegenovergestelde te insinueren”, gaat hij verder.

EK 2016

Door zijn moeilijke periode in Nederland, verdween de dribbelvaardige flankspeler van de radar bij de nationale ploeg. Maar hij wil zich terug in de picture knokken. “De Rode Duivels blijven wel een doel in mijn carrière.”

“Ik wil er geen obsessie van maken, maar als ik hier kan opvallen, dan hoop ik dat de bondscoach weer interesse in me toont. Het EK van 2016 is een droom, maar ik wil geen stappen overslaan”, besluit Bakkali.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties