Steppe beseft: "Dat jaar bij Beerschot was het mooiste"

Steppe beseft: "Dat jaar bij Beerschot was het mooiste"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kenny Steppe keert zaterdagavond eventjes terug naar de Freethiel, waar hij het met Essevee zal opnemen tegen Waasland-Beveren. Al zal de sympathieke doelman wel op de bank zitten. "Maar ik blijf werken voor mijn kansen."

Aernout Van Lindt in Waregem

Steppe verkoos een avontuur bij Zulte Waregem - zelfs als tweede doelman - boven het statuut van eerste doelman bij Waasland-Beveren. Al mag hij nu vroeg op het seizoen terug naar de Freethiel. "We hebben 4 op 9, maar dat had meer moeten zijn. Het wordt dus belangrijk om te gaan winnen in Beveren."

Steppe begon zijn carrière op erg jonge leeftijd bij Beerschot: "Het eerste jaar was ik nog tweede goalie achter Luciano, het seizoen erop kreeg ik mijn kansen al. Ik was erg jong en kon zonder druk onbevangen spelen: prachtig."

Verkeerde kwetsuur op verkeerde moment

"Ja, misschien was dat seizoen wel het mooiste uit mijn carrière. Of ik er alles heb uitgehaald? Voorlopig kan ik wel zeggen van wel, rekening houdend met alle zaken die je niet in de hand hebt."

Een polsblessure bij Heerenveen gooide namelijk een tijd roet in het eten. "De verkeerde kwetsuur op het verkeerde moment", aldus Steppe nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties