Kompany ontzettend gretig: "Mijn beste jaren komen nog"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Kompany ontzettend gretig: "Mijn beste jaren komen nog"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vincent Kompany snoerde afgelopen maandag al zijn criticasters de mond door in het eerste duel van het seizoen meteen tot scoren te komen. Het moet deugd doen voor de Rode Duivel die het vorig seizoen hard te verduren kreeg in de Engelse pers.

“Ik hou eigenlijk wel van een uitdaging en de manier waarop het vorig seizoen geëindigd is, was voor mij het signaal om tegen mezelf te zeggen: oké, laat eens zien wat je nog kan”, aldus Kompany in Het Nieuwsblad.

"Ik heb deze zomer niets aan het toeval overgelaten"

Op zijn 29e lijkt onze landgenoot zich beter dan ooit te voelen. “Ik begrijp nu waarom verdedigers zeggen dat ze zich op hun top voelen als ze ouder worden en wil dat liefst op het veld laten zien. Daarom heb ik niets aan het toeval overgelaten deze zomer.”

Komen zijn beste jaren er nu dan aan? “Ja, dat is zo. Neem nu John Terry. Die was vier jaar geleden al afgeschreven en kon beter stoppen. Hij was vorig seizoen één van de beteren in de Premier League. Ervaring speelt een grote rol op die positie. Maar uiteraard moet je fit zijn en veel wedstrijden na elkaar spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties