Niets dan lof voor Denayer: "Hij zal heel snel op topniveau doorbreken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Niets dan lof voor Denayer: "Hij zal heel snel op topniveau doorbreken"
Foto: © photonews

Met Jason Denayer klopt er opnieuw een Belgische verdediger op de deur van de eerste ploeg bij Manchester City. Zijn 'mentor', Vincent Kompany, is alvast zeer te spreken over het talent dat vorig jaar bij Celtic indruk maakte.

Denayer werd al meermaals met Kompany vergeleken, maar dat hoort de kapitein van City en de Rode Duivels niet zo graag. “Nee, laat Jason maar Jason zijn. Ik zei het drie jaar geleden al. Hij is een ongelooflijk talent en iemand die heel snel op topniveau zal doorbreken”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Ik zou hem zelf ook heel graag zien slagen"

“Hij is rustig aan de bal, zijn opbouwen van achteruit is heel goed, de manier waarop hij het spel leest ook. En hij is ook nog eens sterk in de duels. Het enige wat hij nog mist, is ervaring. Hij is ook iemand die goed in de groep ligt. Ik zou hem persoonlijk zelf ook heel graag zien slagen.”

Met wat extra begeleiding van Vince The Prince himself moet dat toch wel lukken, niet? “Zeker en vast. Ik zal hem altijd raad geven, ook al lijkt hij het soms zelf niet te willen”, lacht Kompany nog tot slot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties