Reactie Oostende staat op nummer één! "We mogen het hoofd niet verliezen, maar aan dit ritme..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Oostende staat op nummer één! "We mogen het hoofd niet verliezen, maar aan dit ritme..."
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende won vanmiddag met 3-1 van RSC Anderlecht. Het was niet alleen de eerste keer dat de West-Vlamingen erin slaagden om paars-wit zonder punten naar huis te sturen, maar de eerste plaats is ook meteen hun deel!

Cédric De Volder in Oostende

Historisch! Het woord klinkt dan misschien heel zwaar, maar KV Oostende zorgde vanmiddag voor twee primeurs. The Kustboys hadden RSC Anderlecht nog nooit punten afgesnoept in het eigen Albertpark én KVO stond nooit eerder aan de leiding na vier speeldagen.

"Maar we moeten onze voetjes stevig op de grond houden", blijft Knowledge Musona ook na zijn twee doelpunten rustig als vanouds. "We bekijken het wedstrijd per wedstrijd, hé. We moeten trouwens nog verbeteren. Het is allemaal nog niet goed genoeg."

Ook Sébastien Siani blijft rustig onder het feestgewoel. "Het is vooral leuk om morgenochtend bij het opstaan even naar het klassement te kijken. Maar die leidersplaats is momenteel onze motivatie niet. Oostende wil gewoon elke wedstrijd winnen."

Die leidersplaats is momenteel onze motivatie niet

"Het zijn uiteindelijk ook maar drie punten", lacht Kevin Vandendriessche. "Vooral die tien op twaalf is heel belangrijk voor ons. We mogen het hoofd niet verliezen, maar aan dit ritme..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties