Er valt een last van de schouders van Bob Peeters: "Voor één keer moest ik mijn spelers niet op scherp zetten"

Er valt een last van de schouders van Bob Peeters: "Voor één keer moest ik mijn spelers niet op scherp zetten"
Foto: © photonews

Er viel afgelopen weekend een serieuze last van de schouders van Bob Peeters. De nieuwe coach van Sporting Lokeren pakte na vier speeldagen zijn eerste overwinning en dat deed vanzelfsprekend deugd. "Met dank aan de media", gaf Peeters na afloop van de match mee.

“Voor één keer moest ik mijn spelers zelf niet op scherp zetten, maar heeft de media dat in mijn plaats gedaan. Ik moet zeggen dat de spelers goed hebben gereageerd. Ze hebben gereageerd met de voeten en ik ben blij dat het harde werk van de jongens werd beloond.”

“Ik ben best tevreden over onze eerste helft. Ons spel was goed en we dicteerden eigenlijk de wet. Mechelen kwam dan ook niet in de match. Als ik dan toch een minpuntje moet aanhalen: we moeten eigenlijk altijd een goaltje meer puren uit die eerste helft.”

"Een volledige match gezwoegd"

In de tweede helft kwam Mechelen iets meer opzetten, zo zag ook de coach van Lokeren. “Na rust kregen we het even moeilijk, maar uiteindelijk zijn we er toch weer doorgekomen.” Maar Bob Peeters is een tevreden man:  “We hebben een volledige match gezwoegd en verdiend gewonnen", besluit hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties