Vanden Borre haalt uit naar Anderlecht en Hasi: "Kleedkamer vol janetten"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 495 reacties
Vanden Borre haalt uit naar Anderlecht en Hasi: "Kleedkamer vol janetten"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anthony Vanden Borre zit helemaal op een zijspoor bij RSC Anderlecht. De rechtsachter moet tegenwoordig meetrainen met de B-kern, maar laat het hoofd niet hangen. Al spuwt hij wel zijn gal over hoe paars-wit met hem omgaat…

Vanden Borre neemt in een gesprek met Het Laatste Nieuws vooral Besnik Hasi op de korrel. De coach van Anderlecht zou hem per se weg willen. En op steun uit de kleedkamer moet de verdediger niet rekenen.

"Hasi heeft alles gedaan om mij uit de ploeg te krijgen"

“Neen, er zitten enkel janetten. De meerderheid is bang. De jongeren verwijt ik niets – wat konden zij doen. Ik heb geen vrienden in de vestiaire. Op Anderlecht is het ieder voor zich”, zegt Vanden Borre.

“Ik respecteer Hasi als trainer van Anderlecht. Ik ben een van de enigen die hem ‘coach’ noemt op training, maar voor het overige… Hasi heeft een probleem met mij, maar zal me dat nooit in het gezicht zeggen. Hij wilde me bij het huisvuil gooien. Alles heeft hij gedaan om me uit de ploeg te krijgen.”

"Geen enkele club zit te wachten op een speler met mijn imago"

En nu zit Vanden Borre bij de B-kern. Al laat hij het hoofd niet hangen. “Ik zal elke dag met plezier naar de training gaan, hard werken en de jongeren met raad en daad bijstaan. Denken ze nu echt dat ik het ga laten hangen? Het zal net het tegenovergestelde zijn. Ik zal nooit opgeven.”

“Ze kunnen me zelfs met een pistool tegen mijn hoofd niet dwingen om weg te gaan. En ik denk niet dat Anderlecht me makkelijk zal kunnen verkopen. Geen enkele club zit te wachten op een speler met mijn imago. Ook al strookt dat beeld niet met de werkelijkheid.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties