Fans Club Brugge eerlijk: "Mijn hart zegt 'ja', mijn verstand schreeuwt 'neen'"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Fans Club Brugge eerlijk: "Mijn hart zegt 'ja', mijn verstand schreeuwt 'neen'"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat vanavond nog vol voor deelname aan de groepsfase van de Champions League, maar dat wordt geen simpele opdracht als je weet dat de tegenstander Manchester United heet. Zou blauw-zwart zich eigenlijk niet beter toeleggen op de kraker tegen Standard?

Door Timothy Collard

Voetbalkrant.com ging ten rade bij een blauw-zwarte supporter: Bram De Couvreur uit Harelbeke.

Bram, geloof je in een Brugs mirakel?

“Mijn hart zegt dat ik nog in een stunt moet geloven, mijn vrienden trouwens ook. (lacht) Maar eerlijk? Mijn hoofd zegt dat dit niet meer recht te zetten is. Hoe jammer het ook is, want de groepsfase van de Champions League bereiken… Dat had toch mooi geweest.”

"Ik vind de match tegen Standard belangrijker"

Is die wedstrijd van komende zondag tegen Standard dan niet belangrijker dan de match van vanavond?

“Ik vind die match tegen Standard belangrijker, ja. Maar tegelijkertijd heb ik ook wel begrip voor de keuzes van Michel Preud’homme en ben ik blij dat de vaste waardes zullen spelen tegen Manchester United.”

“Als je al zover bent gekomen, dan zou het belachelijk zijn om nu een B-elftal tussen de lijnen te brengen. Wij, de supporters, hebben Club enorm gesteund. Ik denk niet dat er ook maar één fan tevreden zou zijn mochten er vanavond plots vijf of zes sterkhouders op de bank beginnen.”

"De spelers zullen zich wel willen tonen. Het is tegen Manchester United, hé!"

Denk je dat de spelers er nog écht in geloven?

“Dat is moeilijk te zeggen. Sommigen zullen er nog wel echt in geloven, anderen misschien niet. Dat is een beetje zoals bij de fans, hé. (lacht) De spelers zullen er straks wel vol voor gaan, dat kan haast niet anders.”

“Iedereen wil zich toch tonen tegen een ploeg als Manchester United, hé? Die match tegen Standard moet nog heel eventjes wachten.”

Wat verwacht je eigenlijk van de topper tegen Standard?

“Gelukkig speelt Standard morgen nog een Europese wedstrijd en hebben de spelers van Club een dagje langer om te recupereren. Ik hoop dat we zondag winnen, al vrees ik voor een moeilijke en gesloten match. Zeker na zo’n Europese midweekspeeldag.”

Bedankt en succes in beide toppers, Bram!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties