GROEP B: Lestienne bezorgt PSV stuntzege tegen United

PSV heeft voor dé uitslag van de eerste CL-speeldag gezorgd door thuis van Manchester United te winnen. Nochtans kwamen de bezoekers op voorsprong via een prachtgoal van ex-PSV'er Depay, maar via Lestienne werd het toch nog omgedraaid.

PSV-Manchester United: 2-1

In Nederland werd het eerste duel in zes jaar van PSV in de Champions League opgeschrikt door een horrorblessure. Hector Moreno zette een wel héél stevige tackle in op linksback Luke Shaw en die brak daarbij zijn been. Niet Marouane Fellaini, maar Rojo kwam in het team.

Het was vijf minuten voor rust dat Memphis Depay de score opende tegen zijn ex-club. Een juweeltje trouwens na een schitterende slingerbeweging tussen twee tackelende verdedigers. Op slag van rust werd het echter nog 1-1 door... Moreno. Die kopte via het hoofd van Daley Blind raak na een voorzet van Maxime Lestienne.

En Lestienne bleef een hoofdrol spelen, want in de tweede helft bediende hij Narsingh en daar stond zowaar de 2-1 op het bord. En nog straffer: de Eindhovenaren hielden het vol tot het einde. Een stuntzege!

Wolfsburg-CSKA Moskou: 1-0

Wolfsburg moest weer rekenen op Julian Draxler, de man in vorm bij de Duitse Volkswagenclub. De spits scoorde uit de rebound van zijn eigen kopbal, vijf minuten voor de pauze.

Voor het overige werd er niet meer gescoord en dus kon Wolfsburg zijn debuut in de Champions League vieren met een zege.