Reactie Baudry knikt belangrijk doelpunt tegen touwen: "Dit is mijn favoriete positie"

Baudry knikt belangrijk doelpunt tegen touwen: "Dit is mijn favoriete positie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marvin Baudry speelde het begin van het seizoen op rechtsachter, maar kwam door de schorsing voor Diallo tegen OH Leuven centraal op het veld terecht. "Die positie ken ik natuurlijk ook erg goed", kon er een lachje af bij de scorende verdediger.

Aernout Van Lindt in Leuven

"Voor mij persoonlijk was dit wel een erg leuke wedstrijd", knikte Baudry. "Ik heb kunnen scoren en we hebben de drie punten binnen gehaald. Dan moet je wel tevreden zijn."

"Het ging wel goed centraal achteraan. Het klikte meteen met Joël Sami. Natuurlijk speelde ik al veel op rechtsachter, dat is ook een positie die me ligt. Maar ik ben natuurlijk als centrale verdediger opgegroeid."

Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was wel groot in het spelbeeld van Essevee: "We speelden in de eerste helft echt heel goed en dwongen OH Leuven goed achteruit."

"Maar in de tweede helft kwam OHL wat snediger en met meer tempo voor de dag. Wij hebben dan weer achteruit geleund. Misschien iets te veel ja, want ze brachten ons in problemen."

Twee doelpunten slikken? Beetje gênant -

"Dat we twee doelpunten slikken? Dat is een beetje gênant natuurlijk. Dat tweede doelpunt? De bal wijkt af en komt zo achter mij terecht, jammer. Laat ons maar onthouden dat we de drie punten hebben gepakt."

En zo komt Essevee (voorlopig) zelfs op een gedeelde tweede plaats: "Ja, het draait goed hé. Maar bon: we moeten de resultaten van Anderlecht en Gent nog afwachten morgen. We moeten gewoon op deze manier verder gaan en geen kansen laten liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties