Nederlandse coach tiert tegen journalist van Bild: "Klootzakken"

Nederlandse coach tiert tegen journalist van Bild: "Klootzakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gertjan Verbeek is niet de man om zich in te houden. De Nederlandse trainer van Vfl Bochum liet zich eens goed gaan op zijn persconferentie tegen een journalist van Bild. Die had volgens hem zijn woorden helemaal verdraaid.

Verbeek werd in Bild geciteerd als dat de titel een must zou zijn. Bochum speelt momenteel in de tweede Bundesliga en is één van de favorieten.

"Het is zo kinderachtig van Bild om weer zoiets te schrijven. Ik heb niet gezegd dat we kampioen moeten worden, maar dat we als club de ambitie moeten hebben om te promoveren", begon Verbeek. "Iedere sportclub moet dat doel hebben. Iedereen ziet echter dat er 4-5 clubs zijn die meer mogelijkheden hebben dan wij."

Maar toen de journalist van Bild zich in het betoog moeide, ging hij pas helemaal los. "Waarom schrijven jullie altijd zulke schijtverhalen? Waarom proberen jullie altijd twee partijen tegen elkaar uit te spelen? Jullie zijn klootzakken."

"Jullie liegen, jullie zijn allemaal dezelfde. Ik heb altijd gezegd dat we ervoor moeten gaan, maar ik heb nooit gezegd dat we voor de titel gaan."

Vanaf 2'20" begint de tirade...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties