Lombaerts over sterkste Gent-spelers: "Het zou stom zijn om alleen die twee te noemen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Lombaerts over sterkste Gent-spelers: "Het zou stom zijn om alleen die twee te noemen"
Foto: © Photonews

Voor Nicolas Lombaerts wordt de partij tegen AA Gent een weerzien met zijn ex-club. Een wedstrijd waar hij enorm naar uitkijkt, maar ook met het nodige vertrouwen aanvat.

De verdediger blikt op de website van Zenit vooruit op het duel. Er wordt hem gevraagd wie de beste drie spelers zijn van AA Gent. Al wordt in de vraagstelling al meteen gesuggereerd dat de Belgische landskampioen erg afhankelijk is van twee spelers: Kumps (sic) en Depoitre. 

"De sterkte van Gent is hun teamgeest. Ze hebben veel goede spelers en hebben getoond dat hun team spirit hun sterkte is. Dat bewezen ze met tien man. Het zou stom zijn om alleen die twee spelers te noemen, dat zou niet fair zijn tegenover de anderen."

"De sterkte van Gent is hun teamgeest"

AA Gent zat in de vierde pot en is in theorie dus de zwakste ploeg. "Ik beschouw hen niet als een zwak team en dat bewezen ze tegen Lyon. Ze toonden dat we hen niet mogen onderschatten. Kijk naar Nicosia enkele seizoenen geleden: die wonnen hun groep."

Veel analisten denken dat Zenit dit seizoen weinig potten zal breken, omdat hen ontbreekt aan ervaring en klasse. "Naar mijn mening zijn we goed genoeg voor de volgende ronde. We hebben topspelers en een topploeg dus ik denk dat we ons zullen kwalificeren. Het is aan journalisten om iets anders te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties