Gentse supporters zien het zitten: "Hopen op een 0-1 zege"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Gentse supporters zien het zitten: "Hopen op een 0-1 zege"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

We waren vanmorgen aangenaam verrast over het aantal Gent-fans dat present tekende voor de wedstrijd in de Youth League. Zo'n twintig supporters schreeuwden het team naar de overwinning. Onder hen Gent-mascotte Benjamin Bundervoet.

Sander De Graeve in Sint-Petersburg

Bundervoet, barman van beroep, kende een goeie trip naar Sint-Petersburg: "Het ging vlotter dan bij de spelers, ja. De pintjes in Helsinki kostten meer dan negen euro, maar dat was zowat het enige ongemak."

Er lopen hier nog wel kastaars rond die bij ons misschien ook wel in de ploeg zouden staan

-Buffalomascotte Benjamin Bundervoet

Hij ziet het alvast zitten voor vanavond. "Waar ik op hoop? Een 0-1 overwinning zou erg mooi zijn. Ik denk dat we wel kunnen stunten. Blijkbaar is van augustus geleden dat ze hier thuis nog eens konden winnen."

Dat Hulk met een lichte blessure kampt, is een voordeel, maar 'Buffalo Ben' wil niet dramatiseren. "Er lopen hier nog wel kastaars rond die bij ons misschien ook wel in de ploeg zouden staan", geeft hij mee met een knipoog.

Dankzij inspanningen van Gent en de thuisploeg mogen de supporters die op de goedkopere plaatsen bovenin een ticket hadden, toch in het iets duurdere vak plaatsnemen. "Het is tof dat we allemaal samen kunnen zitten."

De mascotte heeft zijn outfit mee, maar op de match zal die niet te zien zijn. "Ik ga het vanmiddag in het stad wel dragen, maar er is me afgeraden om het tijdens de wedstrijd mee te nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties