Sporting Lokeren reageert op interesse in 'de nieuwe Shaqiri'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Sporting Lokeren reageert op interesse in 'de nieuwe Shaqiri'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Verschillende Belgische clubs, waaronder Sporting Lokeren werden de voorbije dagen in verband gebracht met Bernard Berisha. De aanvallend ingestelde speler uit Kosovo zou wel eens op weg naar België kunnen zijn, maar dan toch niet naar Daknam…

Door Timothy Collard

Lokeren lijkt namelijk niet bezig te zijn met de komst van de smaakmaker van Skenderbeu, de regerende kampioen en ook dit jaar leider in Albanië. “Die naam zegt me niets, daar zijn we niet mee bezig”, aldus sportief directeur Willy Reynders in een korte reactie aan Voetbalkrant.com.

Nochtans zouden de Waaslanders een scout uitgestuurd hebben naar Rusland om Berisha te gaan bekijken in de Europa League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou. “Dat we die jongen zouden scouten? Dat klopt niet. Ik ken hem niet eens, hoe zouden we hem dan moeten gaan bekijken?”, besloot Reynders.

'De nieuwe Shaqiri'

Berisha wordt qua stijl vaak vergeleken met Xherdan Shaqiri, de winger die in het verleden bij Bayern München speelde en tegenwoordig bij Stoke City aan de slag is. Berisha is wel amper veertien dagen jonger dan de man waarmee hij wordt vergeleken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties