Dit is de reden waarom Dembele weg moet bij Tottenham

Dit is de reden waarom Dembele weg moet bij Tottenham
Foto: © photonews

Begin deze week werd Moussa Dembele in verband gebracht met een transfer naar het Italiaanse Napoli. Het is nog afwachten of die transfer er ook effectief zal komen, maar het lijkt er meer en meer op dat Tottenham Hotspur de Rode Duivel liever kwijt dan rijk is.

Zo meldt The Evening Standard namelijk dat The Spurs Dembele het liefst van al in januari al van de hand zouden doen. Waarom? Tottenham wil op die manier financiële middelen vrijmaken om versterking te halen.

De Engelse nummer acht zou zich graag wat extra versterken in het aanvallende compartiment. Met Harry Kane beschikt het maar over één échte diepe spits en dat vinden ze op White Hart Lane net iets te weinig.

Wil Dembele zelf wel weg?

Het is nog niet duidelijk of Dembele zelf ook wel weg wil bij Tottenham. Onze landgenoot speelt al sinds 2010 in Londen (eerst bij Fulham, sinds 2012 bij Tottenham, nvdr.) en heeft het er eigenlijk wel naar zijn zin.

Al moet Dembele ook rekening houden met het aankomende EK in Frankrijk en zijn speelkansen bij de Rode Duivels. Het is namelijk knokken voor een plaatsje op het middenveld van onze nationale ploeg. En als je veel minuten maakt, heb je natuurlijk een streepje voor… (TC)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties