Opmerkelijk: trainer is nog steeds niet van plan om Oulare te gebruiken...

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Opmerkelijk: trainer is nog steeds niet van plan om Oulare te gebruiken...
Foto: © photonews

Hoe zit het nu exact met Obbi Oulare? De jonge aanvaller ruilde Club Brugge eind augustus in voor Watford, maar speelde tot dusver nog geen minuut in de Premier League. En daar lijkt voorlopig nog geen verandering in te komen…

Oulare speelde nog niet één keer voor Watford. Straffer zelfs: coach Quique Sanchez Flores nam hem nog niet één keer op in zijn wedstrijdselectie. Het geduld van de 19-jarige belofte-international wordt duidelijk op de proef gesteld.

“Obbi moet nog een beetje geduld oefenen”, aldus Quique Sanchez Flores. “Hij zit nu in dat stadium. Er zijn verschillende stadiums voor spelers. Sommigen zijn klaar om te spelen, anderen niet. En nog anderen moeten geduld oefenen.”

“Oulare zal binnenkort aan spelen toekomen”

– Odion Ighalo

Ploegmakker Odion Ighalo ziet het wel goed komen met de jonge Belg. “Hij is een goeie speler. Engeland is niet hetzelfde als België. Ook toen ik naar hier kwam, had ik het niet makkelijk. Ik zat op de bank. Soms zelfs op de tribune.”

“Oulare zal tijd nodig hebben om zich aan te passen, maar ik ben er zeker van dat hij binnenkort aan spelen zal toekomen", besluit Ighalo.

Wél in actie bij nationale beloften

Het opmerkelijke aan het hele verhaal is dat Oulare bij jonge Rode Duivels wél in actie kwam. De stevige aanvaller stond aan de aftrap tegen Malta, maar Watford-coach Flores acht hem dus nog niet rijp om te debuteren in de Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties