Feghouli heeft goeie herinneringen aan Belgische ploegen: "Die 7-0 tegen Genk..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Feghouli heeft goeie herinneringen aan Belgische ploegen: "Die 7-0 tegen Genk..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sofiane Feghouli is geen onbekende voor de Belgische ploegen. De ster van Algerije scoorde op het WK tegen de Rode Duivels én stond een klein uur op het veld toen Valencia Racing Genk met 7-0 inblikte.

Sander De Graeve in Valencia

"Natuurlijk zijn dat goeie herinneringen", lacht Feghouli op de ontspannen persconferentie. "We hebben gewonnen tegen Racing Genk met 7-0 in eigen huis. Dat is niet slecht, hé." Hij verwacht in Gent wel een lastigere tegenstander.

"We weten dat het een ploeg is die moeilijk te ontwrichten is. Als ze in de Champions League zitten is dat omdat ze dat verdienen. We hebben respect voor hen, maar we moeten vooral naar onszelf kijken", gooide hij even met voetbalcliché's.

Valencia tankte vertrouwen tegen Málaga. "Ik weet niet of we al in onze beste vorm steken, maar de vorige match was goed. De Champions League is natuurlijk een ander niveau, als we de steun van ons publiek hebben, kunnen we met ons talent de wedstrijd winnen."

Tegen Zenit ging Valencia thuis de boot in. "We wisten dat het moeilijk zou zijn, maar ze hebben de wedstrijd op individuele klasse beslist. Tegen Lyon was het een pak beter, dus moeten we nu bevestigen tegen Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties