Het zal je maar overkomen… Fan Rode Duivels had alles al geregeld voor afreis naar Koeweit

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Het zal je maar overkomen… Fan Rode Duivels had alles al geregeld voor afreis naar Koeweit
Foto: © photonews

De Rode Duivels zouden Italië normaal gezien in het verre Koeweit  bekampen, maar uiteindelijk gaat de wedstrijd gewoon door in het Koning Boudewijnstadion. Veel fans zijn daar maar wat blij mee, maar enkele fans blijven vol ongeloof achter…

Pieter-Paul van Laere had samen met twee vrienden namelijk al vluchten en hotel geboekt (zonder annulatieverzekering) toen hij plots vernam dat de wedstrijd in België zou doorgaan. Dikke pech voor van Laere, die zijn verhaal uit de doeken doet in een interview met La Dernière Heure.

“Iedereen zei dat het officieel was, zelfs Marc Wilmots sprak erover na de wedstrijd tegen Israël. We hebben vluchten geboekt en hadden al een hotel geboekt van 11 tot 15 november. De twee vluchten, via Istanboel, hebben ons in totaal 432 euro gekost”, klinkt het.

Compensatie van KBVB?

De drie vrienden gaan nu contact opnemen met de vliegmaatschappij en het hotel, in de hoop dat ze de reis alsnog kunnen annuleren. “Indien dat niet lukt, verwachten we een compensatie van de Belgische voetbalbond”, besluit van Laere.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties