Manchester Derby is maat voor niets

Caroline Tonnelier
| 10 reacties
Manchester Derby is maat voor niets
Foto: © photonews

Het was vooral uitkijken naar de derby in Manchester, maar United en City stelden teleur. Geen doelpunten op Old Trafford, maar des te meer goals in Bournemouth. Daar scoorde Harry Kane een hattrick voor Tottenham.

Manchester United - Manchester City 0-0

Coach Pellegrini gaf Kompany zijn plaats terug in de basis voor deze belangrijke wedstrijd. Ook De Bruyne was van de partij, Fellaini moest tevreden zijn met een rol als invaller. 

In de eerste helft viel er weinig te beleven op Old Trafford. Schoten binnen het doelkader konden we niet noteren, wel een bloedende hoofdwonde bij Rooney na een botsing met Kompany.

Hopen op beterschap na de pauze dan maar. Die kwam er niet echt, al liet met name United nu toch wat meer doelgevaar noteren. Doelpunten vielen er echter niet, waardoor Manchester City zijn plaats aan de kop van de rangschikking terug inneemt. 

Bournemouth - Tottenham Hotspur 1-5

Aan goals was er dan weer geen gebrek in Bournemouth. De thuisploeg kende met een openingsdoelpunt van Ritchie in de openingsminuut een droomstart, maar het vervolg werd een nachtmerrie voor de promovendus. 

Vanop de stip stele Kane gelijk en daarna was het aan Moussa Dembélé. Hij scoorde zijn eerste doelpunt sinds februari. Dé man van de match werd echter Harry Kane, die zijn titel van topschutter van vorig seizoen nog eens alle eer aandeed met een hattrick. Ook Lamela zag tussendoor zijn naam op het scorebord verschijnen. 

25/10/2015 13:00Sunderland - Newcastle United3-0
25/10/2015 15:05Manchester United - Manchester City0-0
25/10/2015 15:05Bournemouth - Tottenham1-5
25/10/2015 17:15Liverpool FC - Southampton1-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties