Dit is ons team van de week

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Dit is ons team van de week
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In week 12 kregen een pak goals te zien, waarvan er maar liefst zeven in de spektakelmatch KV Mechelen - Zulte Waregem vielen. We zagen ook een imposant Moeskroen bij een ontiegelijk zwak Genk en Anderlecht kwam knap aan kop.

Doel

Helemaal achterin was Dutoit niet slecht, maar Davino Verhulst ging toch met de eer lopen deze week. Had het niet aan de penaltyfout van Odoi gelegen, de doelman nam een clean sheet mee naar huis. De job van Bob Peeters was het enige dat hij niet kon redden.

Verdediging

Daarvoor kiezen we voor een viertal. Jans en Aksentijevic zijn beiden rechtsback, maar verdienen allebei een plek in het team. Jans was erg belangrijk voor de zege van Waasland-Beveren en Aksentijevic leverde naast knap werk ook een mooie assist af.

Daarnaast vinden we David Rozehnal. Laurent Depoitre haast helemaal uit de match houden, faut le faire. Jelle Van Damme kon een muntstuk niet ontwijken na de clash op Charleroi, maar tekende wel voor de goal van de terugkeer.

Middenveld

Als buffer hebben we een uitmuntende Julian Michel die Genk ongemeen veel pijn deed op vrijdag. Ze voelen het in Limburg nog, naar het schijnt. Dennis Praet toonde eindelijk nog eens zijn vorm die hem de Gouden Schoen opleverde op het juiste moment. Tegen Club.

Verder zien we met De Ridder iemand die bulkt van het talent, maar vreemd genoeg niet altijd opgesteld wordt. Misschien kon de prestatie van zaterdag de ogen van Dury openen. Aan de overkant was Boli de man bij STVV tegen KVK.

Aanval

Voorin kunnen we niet naast Thiam en Okaka kijken. Niet alleen omdat ze allebei nogal stevig gebouwd zijn, neen. Ze leverden hun team een knappe zege op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties