Deze ex-Rode Duivel was bijna van Juventus, maar nu denkt hij al aan stoppen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Deze ex-Rode Duivel was bijna van Juventus, maar nu denkt hij al aan stoppen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is al een tijdje windstil rond Maarten Martens (31). De aanvallende middenvelder speelde vorig jaar nog een half seizoen op uitleenbasis bij Cercle Brugge, maar na de degradatie van de Bruggelingen verdween Martens compleet van de radar.

De man die ooit de interesse wekte van Juventus, denkt nu zelfs aan stoppen... Martens is sinds afgelopen zomer een vrij man, aangezien PAOK Saloniki zijn nog tot 2016 lopende contract afkocht. Een nieuwe club vond de 9-voudige Rode Duivel nog niet, waardoor het vervolg van zijn (prof)carrière hoogst onzeker lijkt.

Jacques Lichtenstein, de zaakwaarnemer van Martens, vertelt in Sport/Voetbalmagzine meer over de situatie van zijn poulain. “Maarten trok eerst op vakantie naar Griekenland, hij wil de tijd nemen om na te denken over zijn toekomst.”

Verscheidene aanbiedingen

“Het is niet zeker dat hij blijft voetballen op professioneel niveau. Maar ik heb hem zelf al een poos niet meer gehoord, we moeten dringend eens samenzitten”, aldus Lichtenstein.

Martens zelf reageerde niet, maar zijn vader gaf wel nog het volgende prijs. “Maarten kreeg al verscheidene aanbiedingen, maar hij is momenteel zelf niet overtuigd van de verderzetting van zijn carrière.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties