Eindelijk: dit is de reden waarom Batshuayi niet wordt opgeroepen

Eindelijk: dit is de reden waarom Batshuayi niet wordt opgeroepen
Foto: © SC

We zijn er al weken over aan het palaveren, maar eindelijk is de reden waarom Michy Batshuayi niet wordt opgeroepen, uitgelekt. Marc Wilmots wil zijn jonge aanvaller blijkbaar discipline bijbrengen en dat is niet zo makkelijk.

Iedereen wist dat er iets gebeurd moest zijn. En niet de bizarre uitleg van Wilmots dat de topschutter van Frankrijk in een dipje zit. Volgens bronnen in HLN zou Batshuayi in september een paar keer te laat aan de ontbijttafel verschenen zijn en één keer op een teammeeting.

Niet al te erg... voor de routiniers, die dat ook wel regelmatig eens aan de hand hebben. Maar van jonge spelers verwacht Wilmots dat ze tussen de lijntjes kleuren en zich bewijzen. Het is al langer geweten dat Wilmots aan de hiërarchie in zijn ploeg houdt en dat sommigen zich meer kunnen permitteren.

Wilmots wil geen dissidenten in zijn ploeg 

Dat Batshuayi een slecht rapport kreeg bij de beloften toen hij een paar meisjes uitnodigde op zijn kamer speelt enkel in de kaart van de bondscoach, die geen dissidenten in zijn ploeg wil als ze straks een maand moeten samenleven. Wordt vervolgd...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties