Ex-speler Genk, Mechelen en Beveren loopt rond op het Kiel: "Beerschot-Wilrijk is een optie"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Ex-speler Genk, Mechelen en Beveren loopt rond op het Kiel: "Beerschot-Wilrijk is een optie"
Foto: © Photonews

Er loopt dezer dagen een nieuw gezicht rond op training bij KFCO Beerschot-Wilrijk. Robin Henkens onderhoudt de conditie in de schaduw van het Kiel. Een contract is niet uitgesloten.

Robin Henkens was de voorbije seizoenen met KRC Genk, KV Mechelen en Waasland Beveren actief op het hoogste niveau, maar de aanvaller is sinds eind vorig seizoen (zijn contract werd niet verlengd op de Freethiel, nvdr.) op zoek naar een nieuwe werkgever.

"Het was de voorbije maanden heel stil qua voorstellen", vertelt Henkens. "Er waren wel enkele eerste- en tweedeklassers geïnteresseerd, maar het kwam nooit tot een concreet voorstel."

Maar Henkens is niet van plan om in de zetel te blijven zitten op zaterdagavond. "Ik wacht nog af tot in januari, maar als er dan niets komt moet ik misschien een stapje terug zetten."

En zo komt KFCO Beerschot-Wilrijk in het verhaal. De middenvelder traint alleszins al sinds vorige week mee. "Ik ken Urbain Spaenhoven nog van bij KV Mechelen en hij stelde voor om mee te trainen."

Het was de voorbije maanden heel stil qua voorstellen

Robin Henkens

"Voorlopig is het enkel de bedoeling om de conditie te onderhouden", besluit Henkens. "Het is leuker om met een groep te trainen dan in je eentje. Maar ik sluit Beerschot niet uit voor de toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties