Wat is dat toch allemaal?! Nu ook Benzema aangehouden in zaak rond sekstape

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Wat is dat toch allemaal?! Nu ook Benzema aangehouden in zaak rond sekstape
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Slecht nieuws voor Real Madrid en meer bepaald Karim Benzema. De Franse topspits is vandaag (woensdag, nvdr.) opgepakt door de Franse politie. Benzema zou mogelijk betrokken zijn in de chantagezaak rond Mathieu Valbuena.

Midden oktober werd ook voormalig international Djibril Cissé al opgepakt in dezelfde zaak. De voormalige aanvaller van Liverpool zou Valbuena hebben afgeperst omdat hij van het bestaan van een sekstape van de Lyon-middenvelder af wist. Cissé werd echter snel weer vrijgelaten.

Nu moet Benzema het dus gaan uitleggen. De spits van Real Madrid kwam woensdag iets voor 9 uur aan in de burelen van de gerechtelijke politie van Versailles, dat meldt persagentschap AFP. Benzema is in voorlopige hechtenis geplaatst.

Benzema tussenpersoon?

Het is niet duidelijk wat de exacte rol van Benzema in deze zaak is. De aanvaller zou in oktober op de hoogte gesteld zijn van het bestaan van de sekstape. De (onbekende) afpersers hebben Valbuena mogelijk afgeperst met Benzema als tussenpersoon. Al is dat nog lang niet duidelijk… Wordt vervolgd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties