Edmilson Junior spreekt zich uit over potentiële transfer en keuze tussen Brazilië en België

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Edmilson Junior spreekt zich uit over potentiële transfer en keuze tussen Brazilië en België
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Edmilson Junior gooide dit seizoen al hoge ogen met zijn heerlijke dribbels en knappe goals. De Braziliaanse Belg groeide op die manier al snel uit tot één van de smaakmakers in de Jupiler Pro League. Met flink wat interesse tot gevolg…

Edmilson Junior is dan ook grof wild op de transfermarkt, al lijkt het goudhaantje van STVV de voetjes op de grond te houden. Zelfs al noemde Yannick Ferrera hem na de match tegen Standard de beste flankspeler van België.

"Als hij zegt dat ik de beste van het land ben, dan zal ik er maar op vertrouwen dat hij het bij het rechte eind heeft”, vertelde Edmilson met een brede glimlach aan Het Laatste Nieuws. “Zo’n compliment doet me uiteraard veel plezier, maar ik overschat mezelf zeker niet.”

En zo wordt de winger van STVV natuurlijk meteen in verband gebracht met een transfer. “Ik ben daar momenteel niet mee bezig. Ik zit goed bij STVV, maar ik heb ook mijn dromen.”

"Barcelona is mijn ultieme bestemming"

Edmilson Junior

“Ooit wil ik in de Spaanse competitie aan de slag gaan. Barcelona is mijn ultieme bestemming, maar ik zou al blij zijn als ik ooit in de Primera Division mag spelen. Ik geef mezelf nog tijd.”

“Ik denk niet dat het verstandig is om meteen naar het buitenland te trekken. Ik wil eerst nog één of twee stappen hogerop zetten in België.”

En ziet Edmilson zichzelf op termijn dan voor de Rode Duivels spelen? “Ik zie het best wel zitten om voor België te voetballen, maar ik heb ook Brazilië nog niet helemaal uit mijn hoofd gezet. Ik sta klaar voor beide landen en zal spelen voor de nationale ploeg die een beroep op me wenst te doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties